De ce nu mă interesează binomul Durant-Westbrook

Florin Manea All Star ,

Iată că All Star Weekend-ul de anul acesta bate deja la ușă, după multe controverse legate de sistemul de votare, sau nelipsitele polemici pe marginea criteriilor de meritocrație vizavi de perezența sau absența unor jucători în meciul de duminică.

În Smoothie King Center din New Orleans ne așteaptă trei zile pline de momente haioase, dunk-uri de pe Marte ale superatleților certați cu gravitația și cele mai multe realizări din sezon de la jumătatea terenului. Va fi interesant de văzut dacă Thompson va reuși să-și păstreze titlul de campion la 3 puncte sau Aaron Gordon va reuși să câștige concursul de slam dunk în absența rivalului și campionului de anul trecut, Zach Lavine, accidentat.

Despre program este inutil să mai fac referiri, cred că majoritatea dintre voi aveți idee sau v-ați informat deja. Cert este că și la această a 66-a ediție a All-Star Weekend-ului spectacolul și buna dispoziție vor fi la rang de cinste.

S-a vorbit excesiv în ultimele zile în presa de peste ocean de binomul Durant-Westbrook pe fondul relației lor glaciale. Mai exact despre posibilitatea ca cei doi să se afle în aceelași timp pe teren, o adevărată temă de doctorat pentru Steve Kerr, antrenorul echipei Vestului, asaltat bietul de el cu întrebări dintre cele mai stupide.

La fel ca Steve, nici eu nu știu dacă cei doi vor juca în același timp. Sigur este că va fi un meci între cele mai dezastruoase apărări din istoria baschetului mondial, sacrificate cu premeditare în numele spectacolului.

Foto: Pat Carter-Getty Images

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
150
wpDiscuz