Cine a fost steaua polară în Rising Stars Challenge

Florin Manea All Star , ,

Pregătiți cu umbrele pentru ploaia de ieri din New Orleans, spectatorii din Smoothie King Center  au fost nevoiți să folosească prețioasele instrumente și în interior, unde în timpul partidei Rising Stars Challenge a plouat cu coșuri.

Meciul dintre Team USA și World Team s-a încheiat cu vicoria străinilor la 9 puncte, 150-141, care au egalat la 1 seria de numai două partide în acest format.

Conform cifrelor, candidații cu șanse reale la titlul de MVP al Rising Stars Challenge erau înaintea partidei pivotul Anthony Towns de la Minnesota Timberwolves cu o medie de 23.7 puncte pe sezon și fundașul Davin Booker de la Phoenix Suns cu 21.1 puncte.

Deși ambii au fost folosiți 25 de minute aseară în echipa americanilor, titlul MVP a fost adjudecat de point guardul canadian al celor de la Denver Nuggets, Jamal Murray, care a reușit un double double cu 36 de puncte marcate (27 din afara semicercului!) și 11 pase decisive în doar 20 de minute jucate. Majoritatea punctelor, 27, au fost puse de Murray pe tabelă în a doua repriză și a înregistrat la final un excelent 68.4 % la aruncările din acțiune.

Spectatorii, în frunte cu All Star-ul Anthony Davis prezent în tribună, și-ar fi dorit titlul pentru point guardul Buddy Hield de la echipa locală New Orleans Pelicans. Aseară, acesta a marcat 28 de puncte în 26 de minute pentru echipa străinilor.

PS: Cu 12 puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive, excelentul Nikola Jokic a fost cel mai aproape de relizarea unui triple double.

Foto: tsn.ca

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
150
wpDiscuz