A doua zi All Star Weekend a produs alți 3 campioni

Florin Manea All Star , , ,
 

După mult așteptata zi de sâmbătă a concursurilor, avem 3 noi câștigători astfel:

Slam Dunk Contest

Glenn Robinson III, fundașul/extremă de 1.98 de la Indiana Pacers, a câștigat concursul după ce în runda finală l-a depășit pe Derrick Jones Jr. de la Phoenix Suns. Robinson a obținut titlul de campion în urma unei realizări peste un trio format din coechipierul său Paul George, mascota și o majoretă a Indianei Pacers. Super-dunkul a fost apreciat cu nota maximă de cei 5 jurați și a obținut scorul 50.

Three-Point Contest

Eric Gordon, fundașul de la Houston Rockets, echipa cu cel mai bun procentaj la 3 puncte din acest sezon, a câștigat concursul aruncărilor de 3, după ce l-a depășit pe Kyrie Irving cu 21-18. Gordon a realizat în prima rundă 25 de puncte, cel mai bun scor din concurs, iar în runda finală a băgat în coș 4 din cele 5 mingi cu valoare dublă.

Skills Challenge

Pivotul leton Kristaps Porzingis de la New York Knicks a câștigat concursul de îndemânări, după ce a înscris primul coșul de 3 în runda finală cu Gordon Hayward de la Utah Jazz. A fost al 2-lea an consecutiv când un jucător de talie mare câștigă concursul, după ce anul trecut campion a ieșit Karl-Anthony Towns, pivotul de la Minnesota Timberwolves.

Foto: Composite Image-AP Photos

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
150
wpDiscuz